Laman Utama - myKendys
360
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-360,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,columns-3,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

MYKENDYS® PEK LONGGAR

Loading...

RM 26.99

MYKENDYS® KOTAK (10 KEPING)

Loading...

RM 260.00

Semak Senarai Harga Pukal kami

Apa ialah

Mykendys®

Mykendys® adalah candy unik yang menggunakan teknologi canggih untuk mengekstrak dan menapai dari tumbuhan semulajadi. Mykendys® mempunyai 3 kekuatan unik iaitu meningkatkan fungsi ginjal, menambah kekuatan fizikal lelaki, memulih dan meremajakan tubuh yang sihat.

Meningkatkan Fungsi Ginjal

Mykendys® menggunakan teknologi yang canggih untuk mengekstrak Cynomorium yang boleh menguatkan aphrodisiac dan tulang, menambah semula “Yang”, meningkatkan aliran darah dan mengurangkan masalah sembelit terutamanya diantara kalangan yang berusia.

Meningkatkan Tenaga Belia

Mykendys® mempunyai pelbagai jenis amino asid yang diekstrek dari Khanna’s Gula yang berfungsi untuk meningkatkan ketangkasan fungsi badan, daya ketahanan tubuh badan dan kekuatan fizikal.

Membaikpulihkan Kesihatan

Mykendys® mengandungi Cynomorium Polysaccharide yang kaya dengan 15 jenis amino asid, 3 saponin, glococorticoid yang semula jadi, 23 jenis unsur surih dan pelbagai unsur antioksidan. Bahan-bahan ini menolong meningkatkan fungsi imun, melambatkan penuaan, dan membina semula badan yang sihat melalui peredaran darah yang baik.