Pertanyaan - myKendys
366
page-template-default,page,page-id-366,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,columns-3,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

Pertanyaan

1

Adakah Mykendys ® makanan semula jadi?

Mykendys ® adalah makanan semula jadi yang tidak mengandungi bahan perubatan barat dan tidak mempunyai kesan sampingan.

2

Betapa selamatnya Mykendys ® untuk tubuh manusia? Apakah bukti?

Mykendys ® adalah selamat untuk dimakan kerana bahan mentah yang digunakan. Mykendys ® telah menjalankan 15 tahun ujian penyelidikan terhadap 13500 orang. 153 laporan penyelidikan telah menunjukkan bahawa produk Mykendys ® tidak beracun atau mempunyai sebarang kesan sampingan. Laporan ujian organisasi berwibawa di Australia, Singapura, Malaysia, Indonesia dan negara-negara lain juga membuktikan bahawa Mykendys ® tidak mengandungi sebarang hormon atau bahan perubatan barat dalam produk tersebut.

3

Apakah tindak balas positif Mykendys ®?

Hasil daripada aktiviti untuk meningkatkan daya keupayaan sel, orang akan menjadi lebih produktif disebabkan peredaran darah yang telah dipercepatkan. Selain itu, otot juga dapat diaktifkan dengan lebih cepat oleh reaksi semulajadi semasa rangsangan. Mykendys ® juga membantu untuk memulihkan kekuatan fizikal, meningkatkan ketahanan badan dan meningkatkan kualiti hubungan seksual.

4

Siapa yang tidak patut mengambil Mykendys ®?

Keselamatan produk ini adalah sangat tinggi. Tetapi atas isu kesihatan, kanak-kanak, wanita hamil dan wanita menyusu tidak disyorkan untuk mengambil Mykendys ®. Pesakit yang mengalami penyakit yang serius (seperti penyakit kardiovaskular, buah pinggang dan pesakit serebrovaskular) juga haruslah mendapatkan konsultasi daripada doktor sebelum makan Mykendys ®.

5

Berapa lama masa diperlukan untuk nampak kesan positif Mykendys ®?

Kebanyakan orang menampak kesan yang baik dalam masa 7 hari selepas mengambil Mykendys ® dan kehidupan intimasi pasangan juga bertambah baik.

6

Bagaimana jika kanak-kanak termakan Mykendys ® secara tidak sengaja?

Tidak mengapa, kerana Mykendys ® adalah selamat dimakan dan tidak beracun. Tiada rawatan khusus diperlukan selepas termakan secara tidak sengaja.

7

Bolehkah saya mengambil Mykendys ® secara masa yang berpanjangan?

Ya, kerana sel-sel tubuh badan memerlukan pemakanan dan penggantian sepanjang masa. Pengambilan Mykendys ® secara jangka masa panjang dapat memberi tenaga kepada tubuh badan.

8

Adakah terdapat sebarang kebergantungan selepas mengambil Mykendys ®?

Tidak

9

Bolehkah saya mengambil Mykendys ® dengan produk lain?

Ya, tetapi tidak disyorkan untuk makan selepas minum alkohol.

10

Bagaimana caranya untuk mengambil Mykendys ®?

Kali pertama anda memakan Mykendys ®, makanlah pada waktu petang, selama 3 hari berturut-turut. Kesan yang sangat baik akan dinampakkan dalam masa tiga hari. Selepas itu, makanlah Mykendys ® setiap dua hari sekali. Disyorkan untuk makan pada masa perut kosong.

11

Bolehkah saya minum alkohol bersama mengambil Mykendys®?

Sekurang-kurangnya 4 jam selepas mengambil Mykendys ® baru boleh minum alkohol sebab alkohol akan mengurangkan kesan Mykendys ®.

12

Bolehkah wanita mengambil Mykendys®?

Ya, Mykendys ® mempunyai pelbagai nutrisi sel yang amat berkesan membaikpulihkan keletihan fizikal wanita.

13

Mengapa saya mengalami sakit belakang dan berasa pening selepas mengambil Mykendys® ?

Mykendys® merupakan nutrien selular yang pelbagai. Ini juga termasuk pengeluaran sel dan peningkatan kadar metabolik selular. Di samping itu, glukokortikoid yang terkandung dalam Cynomorium boleh mempromosikan metabolisme di pelbagai sistem tubuh badan supaya sel-sel tubuh badan dapat memperolehi nutrien dan tenaga dengan sepenuhnya. Proses ini boleh menyebabkan kesakitan dan kepeningan di kawasan tubuh badan yang terjejas. Walau bagaimanapun, fenomena ini hanya adalah tindak balas proses pembaikpulihan secara jangka pendek. Kesakitan akan hilang dalam masa satu minggu selepas mengambil Mykendys®.

14

Bolehkah kencing manis mengambil Mykendys®?

Gula Mykendys® berasal dari malt tulen iaitu bahan semulajadi. Sila rujuk kepada doktor sekiranya mengalami diabetes yang serius sebelum mengambil Mykendys®.

15

Kenapa Mykendys® dalam bentuk gula-gula?

Ini adalah kerana nutrien boleh diserap terus melalui lidah tanpa dirosakkan oleh asid perut. Pembungkusan dalam bentuk gula-gula juga lebih mudah dibawa, menjadikannya rakan yang hebat untuk menambahkan tenaga dengan segera tanpa mengira masa dan lokasi.

16

Mengapa saya boleh meningkatkan ketebalan, kebesaran dan mengeras lebih lama selepas mengambil Mykendys®? Apakah asasnya?

Mykendys ® diambil paling awal oleh atlet Amerika kerana tubuh badan dapat menyerap Mykendys ® dengan lebih baik dan menggalakkan peredaran darah sepenuhnya. Atlet perlu mengambil protein dengan kerap kerana latihan senaman yang berterusan justeru menyebabkan peningkatan kepekatan darah. Oleh itu, peredaran darah adalah amat penting untuk atlet. Bahan-bahan utama Mykendys ®: Cynomorium (ginseng pasir) dan ginseng, diserap dengan sepenuhnya oleh badan, kemudian memasuki saluran darah untuk mempercepatkan peredaran darah. Selain itu, vitamin E dan formula herba herba tulen yang lain akan secara langsung meningkatkan kandungan testosteron tisu sel penis. Pengeluaran testosteron lelaki biasanya adalah dari pukul 4 pagi hingga pukul 8 pagi, jadi Mykendys ® membolehkan mereka untuk mempunyai putik pagi yang berterusan, menggalakkan pertumbuhan sekunder, memperkembangkan neuron yang berkaitan, membaiki sel-sel yang rosak dan tisu corpus cavernosum yang lemah serta membekalkan zakar unsur yang berkhasiat untuk meningkatkan jumlah span dan membaiki span yang rosak supaya meningkatkan kesan penebalan dan pengerasan.

Maklumkan

Mykendys ® menjadi kesukaan antara para atlet kerana Mykendys ® bukan setakat dapat membekalkan tenaga kepada tubuh badan atlet dengan cepat malah membolehkan sistem saraf atlet ditingkatkan dengan lebih efektif, menguatkan kuasa letupan, mengurangkan keletihan dan meningkatkan latihan serta prestasi atlet. Ini adalah kerana Mykendys ® tidak mengandungi hormon, perubatan barat dan bahan-bahan yang diharamkan justeru menjadikan Mykendys ® sangat sesuai untuk keperluan para peserta.

 

Mykendys® dihasilkan daripada ekstrak saponin, iaitu Cynomorium yang sangat berharga, ginsenosida, protein hidrolisis (peptida) dan maltosa. Bahan – bahan ini dapat menghalang radikal bebas daripada memusnahkan sel-sel badan, menambah nutrisi sel, menggalakkan sintesis asid amino protein, dan mengawal fungsi sel. Gabungan oligosakarida dan phospholipid oleh maltosa dapat menghalang pencerobohan mikroorganisma atau bahan yang berbahaya, meningkatkan peredaran intraselular dan menyediakan sel-sel kilang mitokondria untuk menghasilkan tenaga. Asid organik flavonoid, sitrus, dan steroid yang terkandung dalam Cynomorium pula boleh mencegah senescence sel yang disebabkan oleh radikal bebas yang dapat memusnahkan membran sel. Hanya teknologi khas Mykendys ® sahaja yang boleh menggabungkan protein hidrolisis dengan Cynomorium dan menggandakan kesan Cynomorium daripada Cynomorium yang dirumuskan oleh teknologi umum.

 

Kadang – kala, kami menerima maklum balas daripada para pelanggan bahawa badan akan menjadi panas selepas mengambil Mykendys® untuk kali yang pertama. Ini adalah fakta yang tidak dapat dinafikan. Kami mendapat kepercayaan daripada para pelanggan kerana kami menjual produk dengan ikhlas dan berpengalaman atas produk kami. Menurut statistik, 1 daripada 5 orang akan merasai simptom ini, terutamanya mereka yang mempunyai fungsi hati yang tidak sihat.

 

Cynomorium merupakan tumbuhan yang panas. Jika anda mengalami simptom badan panas, pening, panas mata atau sakit otot selepas mengambil Mykendys ®, sila mengambilnya selang 3-5 hari sekali. Mykendys ® mempunyai nutrien sitotropik yang lengkap, iaitu termasuk menghasilkan sel serta meningkatkan kadar metabolisme sel. Selain itu, glucocorticosteroids yang terkandung dalam Cynomorium boleh mempromosikan sel-sel badan untuk mendapatkan lebih banyak nutrien dan tenaga. Proses ini boleh menyebabkan pelbagai reaksi terhadap kawasan-kawasan yang terjejas seperti: mata mudah letih, sakit belakang, pening . Fenomena ini merupakan penambahbaikan jangka masa pendek dan biasanya akan hilang dalam masa seminggu selepas mengambil Mykendys ®. Sila terus makan Mykendys ® dengan yakin sebab Mykendys ® mengawal selia badan secara perlahan-lahan, regenerasikan sel-sel badan, memecahkan toksin dan membuang metabolik yang tidak baik dalam badan.